Υπηρεσίες που Προσφέρουμε

home_record_iconbig_1

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

Η Galaxy Records δημιουργεί νέες δυνατότητες μουσικής έκφρασης, ηχογράφηση αφηγημάτων αλλά και δυνατή φωνή στο χώρο της διαφήμισης.

Studio υψηλών προδιαγραφών με μικρόφωνα άρτια ποιότητα συμφώνα με τα ευρωπαϊκά και παγκοσμία standers, με άψογη   ακουστική, σας δίνει την δυνατότητα να φθάσετε την ηχογράφηση σας εκεί που πραγματικά έχετε σχεδιάσει.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΗ / ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Συνδυάζουμε τη γνώση, την εμπειρία μας και την τεχνολογία και παρέχουμε την μίξη και το mastering για τους πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε Pro Tools HD3, και MD3 TDM

Mastering Tools από την System 6000 | TC Electronic.

home_record_iconbig_2
home_record_iconbig_3

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ

Τραγουδάτε ή συνθέτετε;  Στο Galaxy Studios θα βρείτε τον κατάλληλο χώρο και εξοπλισμό για να αποδώσετε όπως ακριβώς θέλετε την μουσική σας ιδέα.

Προσφέρουμε τα βασικά μουσικά όργανα για να δώσουμε στο έργο σας την ενορχήστρωση που του ταιριάζει.

Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να ηχογραφηθούν επιπλέον μουσικά όργανα ώστε να αποδοθεί η μελωδία σας ή να πλαισιωθεί η φωνή σας, όπως ακριβώς επιθυμείτε.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

Οι βιντεοσκοπήσεις στην Galaxy Records πραγματοποιούνται με τις τελευταίες ψηφιακές μηχανές (DSLR 4K, HD, Drone, slider, γερανούς, φώτα, , Green Box και τα άλλα απαραίτητα αξεσουάρ) με ευρύ φάσμα φακών, από επαγγελματίες με δημιουργική διάθεση και έμπνευση, στηριζόμενοι στις ακαδημαϊκές γνώσεις αλλά και στην εμπειρία μας πραγματοποιούμε άρτιες παραγωγές video.

Διαβάστε περισσότερα

galaxy-video-icon
galaxy-camera-icon

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πίσω από τους φακούς και τις φωτογραφικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας, κρύβεται ή αισθητική της Galaxy Records!. Η εικόνα σε συνδυασμό με το χώρο και το φώς. Αυτά κάνουν το εντυπωσιακό κλίκ!, ένα κλίκ γεμάτο ρεαλισμό και συναισθήματα.

Μία φωτογράφηση γάμου, βάπτιση, καλλιτεχνική, ή διαφημιστική είναι πρόκληση και ευκαιρία για απεικόνιση θεμάτων και μαγικών στιγμών με ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο, γιατί κάθε θέμα και κάθε στιγμή, είναι ξεχωριστοί και μοναδικοί.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ STUDIO

Μπορείτε να νοικιάσετε το studio μας και να χρησιμοποιήστε τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και μηχανήματα μας για την καλύτερη επεξεργασία των δημιουργιών σας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα.

rental_icon
home_online

ONLINE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκτός από την μίξη και το mastering για τους πελάτες μας, οι οποίοι κάνουν ολοκληρωμένα projects, χάρη στο διαδίκτυο, σήμερα είναι πολύ εφικτό να μας στείλετε κομμάτια ήχου για μίξη και mastering.

Η μέθοδος ετοιμασίας εξηγούνται στην αρχική μας σελίδα. Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.